M som i Maria

Alla inlägg under november 2008

Av Maria - 17 november 2008 17:29

eller Livet på landet! Hur som helst så tyckte Vilma att hon var "frän" i moster Emelie´s gamla fransjacka!!! Sen skulle det spelas på gitarr och mormor skulle sjunga! När Orvar kom så skulle han spela och mormor sjunga, otrooligt vackert, eller vad tror ni?

Full fart hela kvällen och hela dagen idag, nu har hon åkt vårt CharmTroll!

Av Maria - 16 november 2008 13:48

För en trevlig lördagkväll, trots bortsprungen hund! Vi åt och myste så gott vi kunde, ändå! Spelade även Pop-Geni, Orvar vann! Alltid lika roligt att träffas! Det är väl med "gamla" vänner, som gammal whisky, de blir bara bättre och bättre med åren, och nu menar jag inte er ålder utan vår "ålder" som gamla vänner! Sköt om er! NU ska jag ta en kopp kaffe och vänta in mormors gullunge, Vilma! / Maria

Av Maria - 16 november 2008 13:41

jakt hade denna hund för sig! Orvar fick hämta jycken i skogen imorse 6.45 Gissa om vi sovit illa i natt! Jag har varit upp och kollat, drömt om vargar, för de  äter ju gärna en stövare lite då och då...Orvar var upp och kollade men så imorse tog han bilen och for en sväng... då hittade han denna söta hund, inte speciellt intresserad av att komma hem! Timo vilade några timmar sen gick vi upp dit han varit inatt men med hund i koppel, och kollade var han sprungit. Han började "gnissla" och vill driva...igen! Snacka om tjurig finne!!! Stackar Orvar, en tjurig finne i skogen och en tjurig halvfinska hemma!!! Inte undra på att han "samlar" på Whisky!

NU vilar dock denna hund, och ska nog få vila till nästa helg! M

Av Maria - 15 november 2008 10:52

En sån har jag gjort nu tills de kommer,  "främmande" vårt, vilket knäppt ord, främmande och då är det ofta nära och kära!!! Nåväl, här börjar lördagen bra, med nysnö! Vitt och fint överallt. Orvar far till skogs med hunden och jag joggar, sen hem och bakar tårta. Receptet hittar ni på www.recepten.se Men Orvar kommer hem utan hund, han drog iväg efter en räv!!! Så nu är han "putsväck"! Orvar måttligt less på jycken nu, värst är väl om han kommer ut på vägen eller i över nån is...

Tur att jag har bakat en vuxentårta så han får nåt gott i eftermiddag! Men jag vill ju att Timo ska komma hem jag med...inte kul att ha han springade runt i byarna här!

NU ska vi ladda för en trevlig lördagkväll och Timrå; KÖR på som sist, det funkade kanon!!!Äntligen vinst. / Maria


Av Maria - 13 november 2008 20:40

På lördag kommer de, Eva och Erik,  kära gamla vänner från Ljunga. Det ska bli så kul! Vi ska bara äta gott, mysa, och surra... det lär bli en hel del surr när Eva och jag träffas. Tur att Orvar fyllt upp skåpet så Erik och han har något att pyssla med!!!

Bilden är från vår Tallinresa i mars.

Ni som funderar på recept på Adventsmuffins; det kommer jag lovar!

Full fart mot helgen! Kram M

Av Maria - 12 november 2008 19:35

är Cattis nu. Här är en bild på en baby i 20 veckan. Kolla! Redan en liten människa. Helt underbart! Cattis och Jonas baby mår jätte bra, så skönt och den ville inte visa om det var en tjej eller kille!! Ha ha, lite blyg kanske! Jag tycker det är roligt att inte veta så vi får väl se... Huvudsaken är ju att den är frisk och den är så välkommen till oss! Tänk, Vilma ska bli storasyster! Härligt! NU ska jag ta en kopp te, har kört hårt med vattengympa-brudarna ikväll! Sen måste jag kolla in Bönderna, hur går det med kärleken!? Hittar dom den rätte/rätta...Ja om det vore så lätt!

Jag säger som Tsatsiki sa i filmen:

När man möter den rätta så säger hjärtat till!

Av Maria - 10 november 2008 19:51

Ja, jag vet, det är inte dax än! Men en julnörd som jag håller på och kollar in lite, de här var väl en kul grej, Adventsmuffins. Jag har redan börjat titta i gamla jultidningar och så kommer ju Årets...härligt! Vad annat kan man göra i detta novembermörker! Tänd ett ljus, koka en kopp te och läs en bra tidning! (Tips från Coachen)

Av Maria - 9 november 2008 16:38

Ja kan de bli mer lika! Grattis på farsdag!

Ovido - Quiz & Flashcards